Kendini Aşmış Mesaj Sayısı : 578 Rep Gücü : 54542 Teşekkür Puanı : 5 Kayıt tarihi : 14/03/10 Yaşı : 43 | Konu: Forumavision Forum Yarışması | | | Merhaba GüncelTR Kullanıcı Üyeleri Bizler Yönetim Olarak Tekrar Bir Yarışmayla Adımızı Duyurmayı Başardık.Yarışmanın Adını Uluslararası Bir Şarkı Yarışması Olan Eurovision Şarkı Yarışmasından Aldık.
Forumavision Forum Yarışmamız Şöyle İlerleyecektir.
1.Adım:Forumunu Ortaya Koy-> İlk Olarak Herhangi bir Forumunuzu Bu Konu Altına Yorum Olarak Atacaksınız ve 10 Forum Olduğunda Konu kilitlenecektir ve Forumların aday Olması Durduralacaktır.
2.Adım:Forumun Kumarda-> Daha sonra 10 forum olduğunda bu konu kilitlenecek ve yeni bir konu acılacak.Bu Süreçte Forumun Yarışmada Olacak.Bu Yeni konuda Anket Olarak 10 Forum İsmi yer alacak.ve Üyelerimiz Oyunu Gösterecek.
3.Adım:Göster .oyunu-> Üyelerimiz Bu Yeni Konumuzda Oyunu Kullanacak ve En iyi oy alan 5 forum Yarı Finale Kalacak.
4.Adım:Yarı Final Heyecanı-> Kalan 5 Forumda bir süre sonra anketle kamuoyuna sunulacak ve yine en iyi oy alan 3 Forum Bu sefer Finale Kalacak
5.Adım(son adım):Göster Forumunu-> Bu Kalan 3 Forum Tekrardan bir süre sonra Ankete Gönderilecek ve 1.Olan Forum Forumavision Forum Yarışmaları Yarışmasına Adını Altın Üyeleriyle duyuracak.!
Forumavision Forum Yarışması Kuralları:
-Forumu Yarışmaya Koyabilmeniz için Forumun Asil Admini Olmanız Gerekiyor. -Forumavision Forum Yarışması ile ilgili Forumlara Asla Yorum Atmayacaksınız.!Sadece Forum Adminleri Forumlarını Yarışmaya dahil edecek. -10 Forum Olduğunda derhal konu kilitlencek. -Forum Adminlerini Forumunu Yarışmaya Koyarken Forumda Kaç Üye Var: Kaç Mesaj Atılmış gibi sorulara yanıt verecekleridir.
Yarışma Süreleri: Forumunu Yarışmaya Koymak İsteyen Adminlerimize süre Vermiyoruz 10 Forum Olması Beklecektir..Bu süre İçerisinde 10 Forum Olacaktır. Bu 10 Forum Seçildiğinde Anket Acılacak ve Oylama Süresi Başlayacaktır.Bu Süre Tam 1 Hafta Olacaktır. 1 Hafta Sonunda 5 Forum Seçilecek Bu 5 Forumuda Diğer Ankete Koyduğumuz zaman 3 forum seçilmesi 2 hafta olacaktır. Bu 2 Hafta Sonunda Sonuçlara bakılacak ve 3 Forum tekrar Anket Yardımıyla 1 Forumu İndirilecek bu süre 2 Hafta Olacaktır.
Bu Zaman sonrasında Bu Forum Güzel Bir Hediye Hak edecektir.Tabi Adminde Unutulmayacaktır.
Yarışmayla Bizzat Ben İlgileceğim Soru ve Görüşleriniz İçin Forumavision Forum Yarışması Sorunlar Bölümünde Diler Getirebilirsiniz.BAŞARILAR |
|
Kendini Aşmış Mesaj Sayısı : 578 Rep Gücü : 54542 Teşekkür Puanı : 5 Kayıt tarihi : 14/03/10 Yaşı : 43 | Konu: Geri: Forumavision Forum Yarışması | | | Güncel.Hadi Ama Yok mu Yarısmacı (: |
|