Kendini Aşmış Mesaj Sayısı : 578 Rep Gücü : 54502 Teşekkür Puanı : 5 Kayıt tarihi : 14/03/10 Yaşı : 43 | Konu: Konuşuldukları Yere Gelirler | | | Biz bir gün 6-7 kişi toplandık, birbirimize kortuğumuz rüyalarımızı vs. Anlatıyoruz. Bizim bir oturma yerimiz var, yazları çam ağacının altına oturup konuşurduk... Bir gün bayağı bir anlattık, saatlerce sürdü. Ben sonra konuşuldukları yere gelirler deyince bayır yukarı koşmaya başladık. Bazen kasten birbirimizi biraz da korkutma için yere atlayıp kalkamıyor numarası yaptık. Sonra biraz kapalı bir yere girdik. Giriş biraz dardı. Sonra burasının daha tehlikeli olacağını düşünerek koşmaya başladık. 2 arkadaş kalmıştık ki o çıkarken bana çarptı, ben düştüm. Aramızda 50metrelik bir mesafe oldu. O bana “ahmet çakme özür dilerim dilerim” die bağırıyor bense “ben değilim” diyordum. Bunu orada gören 6 kişi vardı. Gömleğinin aldığı şekli ve de son anlatılan olayı bir daha kendimize bile anlatmadık...ve de bazı arkadaşlarımız bir daha böyle muhabbet bile etmedi...
|
|
Foruma Alışıyor Mesaj Sayısı : 102 Rep Gücü : 51250 Teşekkür Puanı : 0 Kayıt tarihi : 17/11/10 Yaşı : 35 | Konu: Geri: Konuşuldukları Yere Gelirler | | | Paylasm İçin TeşekkürLeR |
|