Güncel-TRAdmin Mesaj Sayısı : 2587 Rep Gücü : 1164321 Teşekkür Puanı : 61 Kayıt tarihi : 26/11/08 Yaşı : 40 | Konu: smf kurulumu resimli anlatım | | | SMF1.1RC2
İlk önce Arkadaşlar SMF Dosyalarını indiriyoruz...1.1.8 ve türkçe paketini inndir..[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]FTP deki dosya dizini Herkezin Farklı olabilir.Ama Siz Forum adlı bir klasör oluşturun.Oraya SMF dosyalarını upload edin[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]SMF Klasörrün içindeki dosyaları upload ediyoruz..[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Dosyaları upload ettikten sonra adres satırına sunu yazıyoruz:
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]MYSQL Bilgileriniz(Size hostunuz tarafında verilecektir.Aşağıdakiler sadece örnektir.)
mysql veritabani adi: portalguler
mysql kullanici adi: portalguler
mysql sifresi:654321
mysql host adi: mysql09.kayyo.com[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]2.Adım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]3.AdımKaynak: yetkinwebmaster [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]4.adım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kurduktan sonra kesinlikle FTp den install.php silin.YetkinwebmasterAlıntıdır... |
|