Güncel-TR : Bilgide Kalite , Paylaşım da Sınır Tanımayan Forum


Kayıt Olmak İçin Kayıt Ol Butonuna Basınız.

Giriş Yapmak İçin Giriş Yap Butonuna Basınız.

Butonu Kapatmak İçin Do Not Display Again Butonuna Basınız.


Güncel-TR : Bilgide Kalite , Paylaşım da Sınır Tanımayan Forum
 
AnasayfaAnasayfa  SSSSSS  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Son Konular / Mesajlar
ikariam eklenti paketi
Anında .com lu .org veya .net li domain alın Bedavaya Kolay Yöntem
Counter-Strike: Condition Zero tek link full indir
sitene üye ol resimleri
Sitenizde Ps
Mail linki verme kodu
BU KOD SÜPPERRR DENEMEDEN GEÇMEYİNNNN....
Secret World |www.secretworld.forummum.net
Güzel Bir Hızlı Erişim Menüsü
YÜZLERCE HTML KODU SÜPER BU KONUDA koş koş
Salı Mayıs 21, 2013 7:30 am
Perş. Mayıs 03, 2012 5:29 pm
Salı Mayıs 01, 2012 9:21 am
Perş. Eyl. 01, 2011 6:37 am
Perş. Eyl. 01, 2011 6:36 am
Perş. Eyl. 01, 2011 6:35 am
Perş. Eyl. 01, 2011 6:34 am
Perş. Eyl. 01, 2011 6:34 am
Perş. Eyl. 01, 2011 6:33 am
Perş. Eyl. 01, 2011 6:32 am
metin3
vatanmt2
rocq123
Hayel
Hayel
Hayel
Hayel
Hayel
Hayel
Hayel

1 sayfadaki 1 sayfası |

Sitene Php Döviz Kuru Ekle

Yazar
Efastus
Güncel-TRAdmin
Güncel-TRAdmin
12
avatar
34
Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 2587
Rep Gücü Rep Gücü : 1141071
Teşekkür Puanı Teşekkür Puanı : 61
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 26/11/08
Yaşı Yaşı : 34
http://www.gunceltr.forum.st
MesajKonu: Sitene Php Döviz Kuru Ekle
Kod:
<? 
error_reporting(E_ALL);
function tcmb($bakilacak,$site){
    $dosya = @fopen($site, "r"); 
        if ($dosya) { 
        $geldi = false;
            while(!feof($dosya)) { 

                $satir = fgets($dosya,512);
                $code = substr($satir, 0, 3); 
                if (($code == $bakilacak) && ($geldi == false)) {
                    $geldi = true;
                    $sonuc = split("[[:space:]]+" , $satir);
                    $doviz[1] = substr($sonuc[4], 0, 9); 
                    $doviz[2] = substr($sonuc[5], 0, 9);
                    $doviz[3] = substr($sonuc[6], 0, 9);
                    $doviz[4] = substr($sonuc[7], 0, 9);
                }

            } // while
    return $doviz;
        } // if($dosya)
}// function

$usd_doviz = tcmb('USD','http://www.tcmb.gov.tr/kurlar/today.html');
$eur_doviz = tcmb('EUR','http://www.tcmb.gov.tr/kurlar/today.html');
$gbp_doviz = tcmb('GBP','http://www.tcmb.gov.tr/kurlar/today.html');

?>

<table>

    <tr align="center">
        <td><font size="1" face="verdana" color="red"><b>USD Alış</b></font></td>
        <td><font size="1" face="verdana" color="red"><b>USD Satış</b></font></td>
        <td><font size="1" face="verdana" color="red"><b>EURO Alış</b></font></td>
        <td><font size="1" face="verdana" color="red"><b>EURO Satış</b></font></td>
        <td><font size="1" face="verdana" color="red"><b>Sterlin Alış</b></font></td>
        <td><font size="1" face="verdana" color="red"><b>Sterlin Satış</b></font></td>
    <tr>

    <tr align="center">
        <td><font size="1" face="arial"><?=$usd_doviz[3];?></font></td>
        <td><font size="1" face="arial"><?=$usd_doviz[4];?></font></td>
        <td><font size="1" face="arial"><?=$eur_doviz[3];?></font></td>
        <td><font size="1" face="arial"><?=$eur_doviz[4];?></font></td>
        <td><font size="1" face="arial"><?=$gbp_doviz[3];?></font></td>
        <td><font size="1" face="arial"><?=$gbp_doviz[4];?></font></td>
    <tr>

</table>


[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Hızlı Cevap


« önceki Konu | sonraki Konu »

Yetkileriniz
Üyeler mesaj yazabilirler.
Üyeler konu açabilirler.
Üyeler mesaj düzenleyebilirler.
Üyeler link ve resimleri görebilirler.
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz


BB code Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML Kodları Kapalı

Forum Kuralları