Güncel-TR : Bilgide Kalite , Paylaşım da Sınır Tanımayan Forum


Kayıt Olmak İçin Kayıt Ol Butonuna Basınız.

Giriş Yapmak İçin Giriş Yap Butonuna Basınız.

Butonu Kapatmak İçin Do Not Display Again Butonuna Basınız.


Güncel-TR : Bilgide Kalite , Paylaşım da Sınır Tanımayan Forum
 
AnasayfaAnasayfa  SSSSSS  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Son Konular / Mesajlar
ikariam eklenti paketi
Anında .com lu .org veya .net li domain alın Bedavaya Kolay Yöntem
Counter-Strike: Condition Zero tek link full indir
sitene üye ol resimleri
Sitenizde Ps
Mail linki verme kodu
BU KOD SÜPPERRR DENEMEDEN GEÇMEYİNNNN....
Secret World |www.secretworld.forummum.net
Güzel Bir Hızlı Erişim Menüsü
YÜZLERCE HTML KODU SÜPER BU KONUDA koş koş
Salı Mayıs 21, 2013 7:30 am
Perş. Mayıs 03, 2012 5:29 pm
Salı Mayıs 01, 2012 9:21 am
Perş. Eyl. 01, 2011 6:37 am
Perş. Eyl. 01, 2011 6:36 am
Perş. Eyl. 01, 2011 6:35 am
Perş. Eyl. 01, 2011 6:34 am
Perş. Eyl. 01, 2011 6:34 am
Perş. Eyl. 01, 2011 6:33 am
Perş. Eyl. 01, 2011 6:32 am
metin3
vatanmt2
rocq123
Hayel
Hayel
Hayel
Hayel
Hayel
Hayel
Hayel

1 sayfadaki 1 sayfası |

Lorlu Lokmalar

Yazar
Efastus
Güncel-TRAdmin
Güncel-TRAdmin
12
avatar
34
Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 2587
Rep Gücü Rep Gücü : 1141061
Teşekkür Puanı Teşekkür Puanı : 61
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 26/11/08
Yaşı Yaşı : 34
http://www.gunceltr.forum.st
MesajKonu: Lorlu Lokmalar
Malzemeler

Hamur
125 g tatlı lor
125 gr margarin
Yarım çay kaşığı tuz
1,5-2 su bardağı un
1 poşet kabartma tozu

Üzeri için
1 yumurta
1 tatlı kaşığı Haşhaş
1 tatlı kaşığı susam
1 tatlı kaşığı çörek otu
1 tatlı kaşığı ANASON

Yoğurtlu sos
350 g (1,5 su bardağı) süzme yoğurt
2 yemek kaşığı mayonez
1 tatlı kaşığı tuz
1 adet küçük boy Kereviz
1 havuç
2 yemek kaşığı limon suyu
2 adet kırmızı biber
Yapılışı

Hamur: Loru çatal yardımı ile iyice ezin. Üzerine margarin, tuz, un ve hamur kabartma tozu ilave edip yumuşak bir hamur hazırlayın. 0,5 cm kalınlığında açıp değişik şekillerdeki kalıplarla kesin.Yumurtayı çırpın ve üzerlerine sürün. Üzerlerine Haşhaş, susam, çörekotu ve anasonu her kurabiyenin üzerine tek çeşit malzeme gelecek şekilde serpin. Yağlanmış fırın tepsisine dizin. 175 ° C (önceden ısıtılmış) fırında yaklaşık 15-20 dakika pişirin.Soğutup üzerlerine birer kürdan batırın.

Yoğurtlu sos: Süzme yoğurt, mayonez ve tuzu derin bir kaba alıp karıştırın. Kullandığınız süzme yoğurt çok katı ise biraz sulandırabilirsiniz. Havuç ve kerevizi rendenin ince tarafında rendeleyin ve limonlu suda 10 dakika bekletip süzün. Biberleri küp küp doğrayın. Hepsini yoğurdun üzerine ekleyip karıştırın.

Lorlu lokmaları YOĞURTLU sosa batırarak servis yapın.


Hızlı Cevap


« önceki Konu | sonraki Konu »

Yetkileriniz
Üyeler mesaj yazabilirler.
Üyeler konu açabilirler.
Üyeler mesaj düzenleyebilirler.
Üyeler link ve resimleri görebilirler.
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz


BB code Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML Kodları Kapalı

Forum Kuralları