Güncel-TR : Bilgide Kalite , Paylaşım da Sınır Tanımayan Forum


Kayıt Olmak İçin Kayıt Ol Butonuna Basınız.

Giriş Yapmak İçin Giriş Yap Butonuna Basınız.

Butonu Kapatmak İçin Do Not Display Again Butonuna Basınız.


Güncel-TR : Bilgide Kalite , Paylaşım da Sınır Tanımayan Forum
 
AnasayfaAnasayfa  SSSSSS  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Son Konular / Mesajlar
ikariam eklenti paketi
Anında .com lu .org veya .net li domain alın Bedavaya Kolay Yöntem
Counter-Strike: Condition Zero tek link full indir
sitene üye ol resimleri
Sitenizde Ps
Mail linki verme kodu
BU KOD SÜPPERRR DENEMEDEN GEÇMEYİNNNN....
Secret World |www.secretworld.forummum.net
Güzel Bir Hızlı Erişim Menüsü
YÜZLERCE HTML KODU SÜPER BU KONUDA koş koş
Salı Mayıs 21, 2013 7:30 am
Perş. Mayıs 03, 2012 5:29 pm
Salı Mayıs 01, 2012 9:21 am
Perş. Eyl. 01, 2011 6:37 am
Perş. Eyl. 01, 2011 6:36 am
Perş. Eyl. 01, 2011 6:35 am
Perş. Eyl. 01, 2011 6:34 am
Perş. Eyl. 01, 2011 6:34 am
Perş. Eyl. 01, 2011 6:33 am
Perş. Eyl. 01, 2011 6:32 am
metin3
vatanmt2
rocq123
Hayel
Hayel
Hayel
Hayel
Hayel
Hayel
Hayel

1 sayfadaki 1 sayfası |

Patlıcan Şaşlık yemek tarifleri

Yazar
Efastus
Güncel-TRAdmin
Güncel-TRAdmin
12
avatar
34
Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 2587
Rep Gücü Rep Gücü : 1141061
Teşekkür Puanı Teşekkür Puanı : 61
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 26/11/08
Yaşı Yaşı : 34
http://www.gunceltr.forum.st
MesajKonu: Patlıcan Şaşlık yemek tarifleri
Malzemeler;

2 adet orta boy patlıcan
3-4 adet patates
2 adet domates
Maydanoz
Soğan
Tuz, karabiber, nane, kekik, vb…
Hazırlanışı;

Patateslerin kabuklarını soyduktan sonra halka halka, birazda kalınca doğrayıp yağda kızartalım (Çok fazla kızarmasına gerek yok.). Havlu peçetenin üzerine kızarttığımız patatesleri alıp, yağlarını çekmesini bekleyelim. Aynı şekilde patlıcanları soyup, halka halka doğrayıp, tuzlu suda biraz bekletelim. Suyunu kağıt havlu ile alıp yağda kızartalım. Yine yağlarını kağıt havlu ile alalım. Hazırladığımız köfte harcından patlıcanların boylarını geçmeyecek köfteler hazırlayalım. Belirli düzen içinde patlıcanı, köfteyi, domatesi, patatesi ve biberi sırayla şişe takalım. Tepsiye dizdiğimiz bu şişlere, salça ve su ile hazırladığımız (yağ koymuyoruz, kızartmaların yağı yeterli geliyor) sosumuzu dökerek önceden ısıtılmış 180-200 derecelik fırınımıza sürelim.


Hızlı Cevap


« önceki Konu | sonraki Konu »

Yetkileriniz
Üyeler mesaj yazabilirler.
Üyeler konu açabilirler.
Üyeler mesaj düzenleyebilirler.
Üyeler link ve resimleri görebilirler.
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz


BB code Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML Kodları Kapalı

Forum Kuralları